foto

Alexandr Tumanov

  • nar. 12.7.1981 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Děňgi
2010 Ironija ljubvi

TV seriály

2016 Ně vmestě (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
2014 Čužaja žizň (TV seriál)
2013 Strojka (TV seriál)
2012 Grač (TV seriál)
Spoj o smerti (E02)
Kuchňa (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Syn na tri dňa (S01E10)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Mig pered smerťju (S03E23)
Zdes kto-to est: Iskuplenije (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Ochotnik za pensijej (S02E14)
Advokat (TV seriál)
Ljubov do groba (S07E06)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Něbo v ogně (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Zděs kto-to jesť (TV seriál)
2009 Gluchar (TV seriál)
Beg (S02E25)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky