foto

Ivan Krivoručko

  • nar. 9.11.1940 (78 let)
    Staraja Rabina, Sumská oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vábení sirén
1993 Komedie ve třetí nápravní
1988 Fontána
1986 Kin-Dza-Dza!
Neptunova slavnost
1978 Zavjalovskije čudiki
1966 Jarosť

TV seriály

2017 Čužoje lico (TV seriál)
Tichij čas (E03)
2016 Medsestra (TV seriál)
2014 Soblazn (TV seriál)
2011 Kamenskaja (TV seriál)
Pružina dlja myšelovki (S06E06)
2008 Otcy i děti (TV seriál)
2006 Špionskije igry (TV seriál)
13-j sektor (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace