foto

Rudi Scheerer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2007 Der Tod meiner Schwester (TV film)
2006 Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)
Tatort - Aus der Traum (TV film)
2004 Sterne leuchten auch am Tag (TV film)
2002 Die Novizin (TV film)
2001 Solange wir lieben (TV film)
1999 Sám proti zlu (TV film)
1998 Mein Freund, der Bulle (TV film)
Stan Becker - Na vlastní pěst (TV film)
1997 Der Rosenmörder (TV film)
Die Rättin (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky