foto

Vladimir Bychovskij

  • nar. 15.7.1972 (47 let)
    Samara, Samarská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Kuda uchodit ljubov (TV film)
2011 Zolotyje něbesa (TV film)
2010 Dočki-matěri (TV film)
2005 Persona non grata

TV seriály

2018 Lastočka (TV seriál)
2016 Razbityje serdca (TV seriál)
2014 Jesli ty ně so mnoj (TV seriál)
Polosa otčužděnija (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
2007 Experty (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
Persona non grata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky