foto

Ralph Netzer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher: Schwiegertöchter (TV film)
2013 Tatort - Machtlos (TV film)
2012 Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
2010 Tatort - Hitchcock und Frau Wernicke (TV film)
2009 Rahel - Eine preußische Affäre (TV film)
2008 Wilsberg - Interne Affären (TV film)
2007 Místo činu: Mnichov - Chlapec za oknem (TV film)
Polizeiruf 110 - Taubers Angst (TV film)
2005 Tatort - Ein Glücksgefühl (TV film)
2004 Místo činu - Šestka k jídlu (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Maß ist voll (TV film)
2003 Die Ritterinnen
Khamosh Pani: Silent Waters
Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel (TV film)
2001 Osmý smrtelný hřích (TV film)
2000 3 Chinesen mit dem Kontrabass

TV seriály

2016 Kriminalista (TV seriál)
Dvojí smrt Igora Dovgala (S11E11)
Krkavčí matka (S11E10)
Zápasník (S11E09)
další epizody (5)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Věrnost až za hrob (S10E07)
Hráč (S10E05)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Poslední let (S10E02)
Bosá princezna (S09E05)
Domeček z karet (S09E04)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Dva světy (S09E03)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Nestyda (S06E05)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Posedlost (S06E04)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 24h Bayern: Ein Tag Heimat
2016 Das Gelände
2011 Der Adel vom Görli
2009 Endstation der Sehnsüchte
2008 Love, Peace & Beatbox
2007 Alles Lüge - Auf der Suche nach Rio Reiser (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky