foto

Giuliano Di Capua

  • nar. 11.12.1971 (47 let)
    Curych, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zapret
2013 7 glavnych želanij
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
2007 Russkaja igra
2006 Četyre taksista i sobaka 2
2004 Četyre taksista i sobaka
2000 Rožděstvěnskaja mysterija
Staryje pěsni o glavnom. Postskriptum (TV film)

TV seriály

2018 Oborvannaja melodija (TV seriál)
2016 Sofija (TV seriál)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 More. Gory. Keramzit (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Soldat buduščego (S02E02)
Vasilisa (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
2011 Beglec (TV seriál)
Split (TV seriál)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Žurov (TV seriál)
Ťažkij krest (S01E04)
2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Gaišniki (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
Kobra. Antiterror (TV seriál)
Ubojnaja sila 5 (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Ženskije slezy (S01E04)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace