foto

Maxim Děmčenko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Srok davnosti (TV film)
2016 Echo grecha (TV film)
Ura! Kanikuly!
2014 Ja ně smogu těbja zabyť (TV film)
Obnimi meňa (TV film)
Spešitě ljubiť (TV film)
2013 Moj belyj i pušistyj
Odnaždy prestupiv čertu (TV film)

TV seriály

2019 Lichač (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Žemčužina iz kosmosa (E20)
Verbovščik (E19)
Agent Paladin (E09)
další epizody (5)
Vtoraja pervaja ljubov (TV seriál)
2015 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Chimičeskaja ataka (S03E04)
Ženskaja dolja (S03E03)
2014 Mama Ljuba (TV seriál)
2013 Trassa (TV seriál)
Čužaja ženščina (TV seriál)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Napravlennyj vzryv (S07E31)
Sindikat (S07E13)
2000 OBŽ (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ura! Kanikuly!
2013 Šesť sotok sčasťja (TV film)

TV seriály

2014 Litějnyj (TV seriál)
Smertnik (S08E02)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Posledňaja žertva (S01E24)
Michalyč (S01E23)
Sekretnyj zavod (S01E22)
další epizody (8)
Vtoroje dychanije (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Echo grecha (TV film)
2014 Obnimi meňa (TV film)

TV seriály

2014 Mama Ljuba (TV seriál)
2006 Staršeklassniki (TV seriál)
2000 OBŽ (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Staršeklassniki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky