foto

Jon Holmberg

  • nar. 17.2.1974 (46 let)
    Uppsala, Uppsala län, Švédsko

Biografie

Švédský scenárista a režisér. Absolvoval školu herectví ve Stockholmu a působil v divadelním prostředí, kde produkoval vlastní hry. Později začal spolupracovat s TV, zejména na tvorbě seriálů a představení zábavného charakteru. Jako režisér debutoval celovečerní rodinnou komedií Sune vs Sune (2018).

Zlín Film Festival

Herecká filmografie

Filmy

2001 Hamilton (TV film)
1998 Hamilton
Zingo

Režijní filmografie

Filmy

2019 Sune žení dědu
2018 Sune vs Sune

TV seriály

2017 Fallet (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)
2016 Swedish Dicks (TV seriál)
See You Later, Alligator (S01E10)
There's Something About Tex (S01E09)
The Curse of the North Korean Curse (S01E07)
další epizody (6)
2007 Playa del Sol (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Sune žení dědu
2018 Sune vs Sune

TV seriály

2007 Ett gott parti (TV seriál)
Playa del Sol (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1997 Vita lögner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky