foto

David Tkebučava

  • nar. 25.12.1979 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
2012 Moja bolšaja semja (TV seriál)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
2006 V ritme tango (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Dušeguby (TV seriál)
Děvjať žizněj (TV seriál)
2018 Vozmezdije (TV seriál)
2016 Ochota na ďjavola (TV seriál)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Epizod 1.10 (E10)
Epizod 1.9 (E09)
Epizod 1.8 (E08)
další epizody (10)
2012 Moja bolšaja semja (TV seriál)
2006 V ritme tango (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky