foto

Odiseo Bichir

  • nar. 3.5.1960 (58 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vive por mí
2013 Los Fabulosos 7
2012 Colosio: El asesinato
El Santos VS la Tetona Mendoza
Vyrobeno v Číně
2011 Flor de fango
2010 Hidalgo - La historia jamás contada
2007 Mosquita muerta
2002 Ciudades oscuras
2001 Antigua vida mía
Corazones rotos
2000 Crónica de un desayuno
1999 Plukovníkovi nemá kdo psát
Un dulce olor a muerte
1995 Algunas nubes
1985 Historias violentas
1983 Frida, naturaleza viva

TV seriály

2016 La Doña (TV seriál)
2010 Cuando me enamoro (TV seriál)
Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 Alma de hierro (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 Sexo y otros secretos (TV seriál)
2006 Mundo de fieras (TV seriál)
2004 Amarte es mi pecado (TV seriál)
2001 Aventuras en el tiempo (TV seriál)
2000 Amigos X siempre (TV seriál)
1999 El diario de Daniela (TV seriál)
1997 Antorcha encendida, La (TV seriál)
Mi pequeña traviesa (TV seriál)
1996 María la del Barrio (TV seriál)
Sombra del otro, La (TV seriál)
1994 Caminos cruzados (TV seriál)
Más allá del puente (TV seriál)
1991 Valeria y Maximiliano (TV seriál)
1990 Fuerza del amor, La (TV seriál)
1989 Carrusel (TV seriál)
1988 Monte Calvario (TV seriál)
Rincón de los prodigios, El (TV seriál)
1987 Rosa salvaje (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1979 J.J. Juez (TV seriál)
1977 Venganza, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace