foto

Ajako Kobajaši

  • nar. 11.8.1972 (46 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fucu ga ičiban: sakka Fudžisawa Šúhei čiči ni hitokoto (TV film)
2015 Kainan 1890
2013 Džojú Reiko honó no jóni (TV film)
Ošin
2012 Hanayome (TV film)
2010 Hachigatsu no nijûsô
2009 Shimada Yoshichi no saga no gabai bachan
Čúó rjúsa (TV film)
2008 Kenkjaku šóbai: Haru no araši (TV film)
2007 Teresa Teng Monogatari (TV film)
2005 Jokkakan no kiseki
2003 Besuboru kizzu
2001 Hotaru
1984 Appassionato
1982 Wagahai wa neko de aru (TV film)

TV seriály

2019 Nacuzora (TV seriál)
2015 Kónodori (TV seriál)
2014 Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
2011 IS: Otoko demo onna demo nai sei (TV seriál)
2008 Puzzle (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
1998 Kenkaku šóbai (TV seriál)
1986 Inoči (TV seriál)
1983 Ošin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace