foto

Dante Harper

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 In the Closet
2008 Zprávy TV Onion
2004 Nakládačka
1996 The Delicate Art of the Rifle

Dokumentární

1999 Roadhead

TV pořady

2011 Conversations with Hollywood (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Vetřelec: Covenant

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace