foto

Debra Karen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 One Dead Indian (TV film)
2003 Nekalé úmysly (TV film)
2002 Zrada (TV film)
1999 Legenda Sleepy Hollow (TV film)
P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
1998 Nevinná vražedkyně (TV film)
1997 Mandela a de Klerk (TV film)
1995 Danielle Steel: Moji synové (TV film)
Moje Antonie (TV film)
1993 Rodinné fotografie (TV film)
Sladké vraždy
1990 Incident (TV film)
Lovci slonoviny (TV film)
Putování za láskou (TV film)
1989 Den první (TV film)
1987 Mejdan na pláži
1981 Všechno nejlepší k mým narozeninám
Yesterday
1980 Konečný úkol
The Kinky Coaches and the Pom Pom Pussycats
1979 Nemotorové
1978 Blackout
1977 Ilsa, sibiřská tygřice
1976 Death Weekend

TV seriály

2002 Salem Witch Trials (TV seriál)
2001 Historky z města (TV seriál)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)
1986 Dcera senátora Spearfielda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky