foto

H. Rider Haggard

  • nar. 22.6.1856
    Bradenham, Norfolk, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.5.1925 (68 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2008 Tajemství chrámu křišťálových lebek - kniha
2004 Doly krále Šalamouna (TV film) - kniha
2001 Tajemná královna - kniha
1986 Allan Quatermain a Ztracené Město Zlata - kniha
Doly krále Šalamouna (TV film) - kniha
1985 Doly krále Šalamouna - kniha
1982 She - kniha
1979 Poklad krále Šalamouna - kniha
1968 Její pomsta - kniha
1965 Vládkyně Ayesha - kniha
1959 Watusi - kniha
1950 Doly krále Šalamouna - kniha
1937 King Solomon's Mines - kniha
1935 Země hrůzy - kniha
1925 She - kniha
1924 Královna otroků - kniha
1921 Beatrice - kniha
1919 Allan Quatermain - kniha
1917 Cleopatra - kniha
Heart and Soul - kniha
She - kniha
1916 She - kniha
The Grasp of Greed - kniha
1912 Jess - kniha
1911 She - kniha
1908 She - kniha
1903 La flamme merveilleuse - kniha
1899 La colonne de feu - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace