foto

Bernd Sahling

  • nar. 1961
    Naumburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Naruby
2004 Slepá patrona

TV seriály

1997 Die Rechte der Kinder (TV seriál)

Dokumentární

2012 20 x Brandenburg - Menschen, Orte und Geschichten (TV seriál)
Feuer und Flamme (E13)
2009 Ednas Tag
1991 Alles wird gut (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Naruby

TV seriály

1997 Die Rechte der Kinder (TV seriál)

Dokumentární

2009 Ednas Tag
1991 Alles wird gut (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2009 Ednas Tag

Střihačská filmografie

Dokumentární

2009 Ednas Tag

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky