foto

Hwa-ryeong Son

  • nar. 29.12.1982 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rolleokoseuteo
2012 Cheongpodo satang : 17 nyeon jeoneui yaksook
2008 Kidalida michyeo
Modeon boi
2007 Sarang

TV seriály

2017 Oneuldo taembeorineul mosibnida (TV seriál)
2016 Aimssori Kangnamgoo (TV seriál)
2015 Insaengchujeokja Leejaegoo (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
Yeowangui kkot (TV seriál)
2013 Bitnaneun romaenseu (TV seriál)
Ddaddeukhan mal hanmadi (TV seriál)
2012 Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
Shindeuleui manchan (TV seriál)
2011 Cheonsangui hwawon (TV seriál)
Dongan minyeo (TV seriál)
Mai peurinseseu (TV seriál)
2010 Dangdolhan yeoja (TV seriál)
Hyeontaetan kyeolhoon jeonsaeng (TV seriál)
Naneun junseolida (TV seriál)
2009 Sarangeun amuna hana (TV seriál)
2008 Baramui hwawon (TV seriál)
Myeoneuriui myeoneunim (TV seriál)
On eeo (TV seriál)
Tajja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky