foto

Jorge Reynoso

  • nar. 23.5.1957 (62 let)
    Aguascalientes, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Arráncame la vida
1999 Insaciable venganza
Profeta, El
Siete millones
1998 Fuera de la ley
1995 Buscando salida
Ángeles de la muerte, Los
1994 Las esclavas del sadismo
Vengador de Sinaloa, El
1993 Bosque de muerte
Cuestión de honor
Ángeles de la muerte
1992 Dos fuerzas
1991 Asesino del metro, El
Descuartizador, El
Federal de narcoticos
Narcovictimas
Operación Tijuana
Pelo suelto
1990 Camarena vive
Carrera contra la muerte
Comando marino
Desafiando a la muerte (Agentes federales)
La última fuga
Ruleta mortal
Siete en la mira 4
1989 7 fugas del capitán fantasma
Al filo de la muerte
Brillo mortal
Día de las sirvientas, El
En los cuernos de la muerte
Garra de tigre
Los apuros de un mafioso
Mafia tiembla II, La
Pánico en la montaña
Souboj pěstí
Ángeles infernales
1988 A sangre y fuego
Cita con el destino, Una
Durazo, la verdadera historia
Furia en la sangre
Ladrón
Mi fantasma y yo
Noche de la bestia, La
Open Fire
Águila de verano
1987 Caceria de narcos
Matadero
Matanza de judiciales
Policia judicial federal
Último desafio, El
1986 Mafia tiembla, La
Mientras México duerme
Mission Kill
Salvador
Siete en la mira, 2da. parte: La furia de la venganza
Zázraky
1985 Carcel de Laredo, La
Chido Guan, el tacos de oro
Fuga del rojo, La
Ráfaga de plomo
1984 Euer Weg führt durch die Hölle
Los peseros
Noche de carnaval
Siete en la mira
1983 El guerrillero del norte
Golfa del barrio, La
1982 El rey de los caminos
En la tormenta
Falcon's Gold (TV film)
Los gemelos alborotados
Pepenadores de aca, Los
1981 Mujeres de Jeremías, Las
Que viva Tepito!
1980 El Coyote y la Bronca
Frontera
Golpe a la mafia
1979 Manaos
Pasión por el peligro
1978 Mil millas al sur
Que te vaya bonito
Ratas del asfalto

TV seriály

1987 Cesta slávy (TV seriál)
1980 Vinnetou (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace