foto

Magnus Lindberg

  • nar. 1976
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Johan Falk: Organizatsija Karayan
2011 Irene Huss - Ve skrytu stínů (TV film)
2010 Milovaná

TV seriály

2015 Blå ögon (TV seriál)
Svallvågen (E08)
Jordskalvet (E07)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Tusen nålstick (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace