foto

Veronika Pljaškevič

  • nar. 22.11.1984 (35 let)
    Zhodzina, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vysota 220
2018 Vnutri sebya
Vojna. Ostaťsja čelovekom
Ženščiny (TV film)
2017 Sžigaja mosty
2016 Ljubimyj gorod
2015 Ostaňtěs navsegda (TV film)
2012 Odinokij ostrov

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
Vernis v Sorrento (TV seriál)
Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Marusja (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Davajtě poznakomimsja (TV seriál)
Prošče parenoj repy (TV seriál)
2015 Anna (TV seriál)
Barista (TV seriál)
Bežať nelzja pogibnuť (TV seriál)
2014 Ně pokidaj meňa (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Slepoj rasčet (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Privet ot Kaťuši (TV seriál)
Srazu posle sotvorenija mira (TV seriál)
Zemljak (TV seriál)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
2011 Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky