foto

Carl Zuckmayer

  • nar. 27.12.1896
    Nackenheim, Porýní-Falc, Německá říše
  • zem. 18.1.1977 (80 let)
    Saas-Fee, Valais, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Hauptmann von Köpenick, Der (TV film)
1997 Hauptmann von Köpenick, Der (TV film) - divadelní hra
Teufels General, Des (TV film) - divadelní hra
1987 Der Hauptmann von Köpenick (divadelní záznam) - divadelní hra
1985 Der fröhliche Weinberg (divadelní záznam) - divadelní hra
1978 Der fröhliche Weinberg (divadelní záznam) - divadelní hra
1976 Als wär's ein Stück von mir (TV film)
1967 Kranichtanz (TV film)
1965 Das Leben des Horace A.W. Tabor - Ein Stück aus den Tagen der letzten Könige (TV film) - divadelní hra
1964 Katharina Knie - Ein Seiltänzerstück (TV film) - divadelní hra
1960 Hauptmann von Köpenick, Der (TV film) - divadelní hra
1958 Der Schinderhannes - divadelní hra
1957 Schinderhannes (TV film) - divadelní hra
1956 Hejtman z Kopníku - divadelní hra
1955 Ďáblův generál - divadelní hra
1952 Der fröhliche Weinberg - scénář, divadelní hra
1942 Menschen, die vorüberziehen - divadelní hra
1940 De Mayerling à Sarajevo
1939 Boefje
1931 Der Hauptmann von Köpenick - scénář, divadelní hra
1930 Modrý anděl
The Blue Angel
1929 Katharina Knie - divadelní hra
1928 Schinderhannes - scénář, divadelní hra
1927 Der fröhliche Weinberg - divadelní hra
1926 Qualen der Nacht

TV seriály

1957 Television World Theatre (TV seriál) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1976 Die Fastnachtsbeichte (TV film) - kniha
1960 Die Fastnachtsbeichte - kniha
1958 Frauensee - kniha
1926 Der Hauptmann von Köpenick - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace