foto

Claire Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 The Festival
2017 Ghost Stories
2013 Pole v Anglii
2012 Dovolenkáři
The ABCs of Death
2011 Seznam smrti

Hudební videoklipy

2013 Editors - Formaldehyde (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Seznam smrti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace