foto

Andy Byatt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Ghosts of the Deep: Black Sea Shipwrecks (TV film)
2015 Orkán
2014 Anatomie hurikánu (TV seriál)
2005 In den Tiefen des Amazonas (TV film)
2003 Tajemství oceánu
1965 Expeditionen ins Tierreich (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Ghosts of the Deep: Black Sea Shipwrecks (TV film)
1965 Expeditionen ins Tierreich (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky