foto

Eduard Volodarskij

  • nar. 3.2.1941
    Charkov, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 8.10.2012 (71 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Vsjo mogut koroli
Zpátky na frontě
2004 Vesegonskaja volčica
2003 Dněvnik kamikadze
Marš-brosok
1995 Odinokij igrok
1983 Torpédové bombardéry
1981 Čjornyj trejugolnik (TV film)

TV seriály

2005 Ochota na asfaltě (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace