foto

Magda Guzmán

  • nar. 16.5.1931
    Saltillo, Coahuila, Mexiko
  • zem. 12.5.2015 (83 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Viernes de Ánimas: El camino de las flores
2006 Sirenas de fondo
2005 Club eutanasia
1998 Más allá de la usurpadora (TV film)
1982 La casa de Bernarda Alba
1980 Dinastía de Dracula, La
1978 Plaza de Puerto Santo, La
1971 La sangre enemiga
1970 ¿Por qué nací mujer?
1965 Juicio de Arcadio, El
1962 El fusilamiento
1961 Confidencias matrimoniales
En busca de la muerte
1959 Manicomio
1956 Con quién andan nuestras hijas
Llamas contra el viento
Rosalba
1955 Frente al pecado de ayer
Vida no vale nada, La
1954 La duda
1953 Acuérdate de vivir
Mujeres que trabajan
1951 Muchachas de Uniforme
1950 Gemma
1948 Tarzan and the Mermaids
1941 Noche de recién casados

TV seriály

2010 Para volver a amar (TV seriál)
2008 En nombre del amor (TV seriál)
2005 Osudové setkání (TV seriál)
2001 Sin pecado concebido (TV seriál)
2000 Osudová láska (TV seriál)
1999 Infierno en el Paraíso (TV seriál)
1998 Dvě tváře lásky (TV seriál)
1996 Te sigo amando (TV seriál)
1995 Bajo un mismo rostro (TV seriál)
1991 Valeria y Maximiliano (TV seriál)
1990 Balada por un amor (TV seriál)
1987 Lista negra (TV seriál)
Rosa salvaje (TV seriál)
1986 Cautiva (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
Tú o nadie (TV seriál)
1979 Amor llego mas tarde, El (TV seriál)
1973 Miserables, Los (TV seriál)
1972 Señora joven, La (TV seriál)
1970 Gata, La (TV seriál)
Yesenia (TV seriál)
1968 Caudillos, Los (TV seriál)
Mujeres sin amor (TV seriál)
1964 Siempre tuya (TV seriál)
1963 Secreto, El (TV seriál)
1960 Amar fue su pecado (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky