foto

Jekatěrina Dvigubskaja

  • nar. 14.10.1974 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Opasnyje tancy
Prizraki prošlogo (TV film)
Zloumyšlennica (TV film)
2016 Cholodnoje serdce (TV film)
Rasplata za sčastě (TV film)
2010 Moskva, ja ljublju těbja!

TV seriály

2017 Kačeli (TV seriál)
2016 Muž s dostavkoj na dom (TV seriál)
Zapach lavandy (TV seriál)
2014 Vračicha (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
2010 Vsjo radi těbja (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
2003 Anastázie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2010 Moskva, ja ljublju těbja!
1999 8 ½ $
1998 Retro vtrojom
1995 Avantjura
1994 Chagi-Tragger
1993 Tram-tararam, ili buchty-barachty

TV seriály

2016 Muž s dostavkoj na dom (TV seriál)
2014 Vračicha (TV seriál)
2010 Vsjo radi těbja (TV seriál)
2000 S novym sčastěm! 2 (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky