foto

Svetlana Kosolapova

  • nar. 1993

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moja Babusja Fanni Kaplan
2015 Bitva o Sevastopol
Milyj Chans, dorogoj Pjotr
Plochaja sosedka (TV film)
2014 Žara

TV seriály

2018 Rodnaja krov (TV seriál)
2016 Ženščina jego mečty (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Vsjo mogut koroli (TV seriál)
2013 Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace