foto

Svetlana Kosolapova

  • nar. 1993

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moja Babusja Fanni Kaplan
2015 Bitva o Sevastopol
Milý Hansi, drahý Petře
Plochaja sosedka (TV film)
2014 Žara

TV seriály

2019 Ni šagu nazad! (TV seriál)
Veďma (TV seriál)
2018 Rodnaja krov (TV seriál)
2016 Ženščina jego mečty (TV seriál)
2014 Vsjo mogut koroli (TV seriál)
Дом с лилиями (TV seriál)
2013 Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky