foto

Anna Friedman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Simple Things
2016 Natural Selection
Přeměna
2015 The Sea of Trees
2013 American Milkshake
2005 Záhada Lucy Keyes

TV seriály

2017 Chicago Justice (TV seriál)
Comma (E09)
2016 The Characters (TV seriál)
Tim Robinson (E07)
2014 Aféra (TV seriál)
One Bad Choice (TV seriál)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Všechno v rodině (S01E07)
Vzpomínky (TV seriál)
Golden Bird (S01E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Flight (S12E15)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unorthodox (S09E13)

Host

TV pořady

2002 Výpravy za záhadami (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky