foto

Willi Hufnagel

  • nar. 13.6.1904
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 25.12.1994 (90 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Bomber & Paganini
Duett zu dritt
1961 Mann im Schatten
1959 Herrn Josefs letzte Liebe
1958 Einmal noch die Heimat seh'n
Hallo Taxi
Sebastian Kneipp
1950 Cordula
Großstadtnacht
1949 Mein Freund, der nicht nein sagen konnte
1944 Schrammeln
1942 Mozart
1941 So gefällst Du mir
1940 Očekávám tě
1939 Frau im Strom
1937 Liebling der Matrosen

TV seriály

1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1969 Guten Abend in Österreich (TV seriál)

Divadelní záznam

1975 Alles, nur keine Schwestern (divadelní záznam)
1974 Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
1972 's Nullerl (divadelní záznam)
1971 Die Roßkur (divadelní záznam)
1966 Die Liab am Almsee (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky