foto

Brigitte Blobel

  • nar. 21.11.1942 (78 let)
    Hamburk, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Almuth und Rita - Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
2015 Für eine Nacht... und immer? (TV film)
2011 Hory znají pravdu (TV film)
Neue Chance zum Glück (TV film)
2010 Dávné vzpomínky (TV film)
Poslední patriarcha (TV film)
2009 Zamilovaný doktor (TV film)
2007 Durch Himmel und Hölle (TV film)
2006 Wenn du mich brauchst (TV film)
2004 Hrdost a vášeň (TV film)
Tvýma očima (TV film)
2002 Chvilky štěstí (TV film)
Die Hochzeit (TV film)
Milostný čtyřúhelník (TV film)
Mörderherz (TV film)
2001 Hand in Hand (TV film)
Lotto-Liebe (TV film)
2000 Der Weihnachtswolf (TV film)
Ty mě potřebuješ (TV film)
1999 Liebe, Lügen und Geheimnisse (TV film)
1998 Jagdsaison (TV film)
1997 Eine Herzensangelegenheit (TV film)
Kap der guten Hoffnung (TV film)
Röpers letzter Tag (TV film)
Und plötzlich war alles anders (TV film)
1995 Unvergeßliches Wochenende... in Kanada, Ein (TV film)
1994 Immenhof - Die verhängnisvolle Bürgschaft (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Sevilla, Ein (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... in Südfrankreich, Ein (TV film)

TV seriály

2007 Paulas Sommer (TV seriál)
Ich liebe euch alle! (E13)
Ich habe Angst! (E12)
Mach's gut, Morning Star! (E11)
další epizody (13)
2005 Hotel snů (TV seriál)
Mexiko (E04)
2004 Hotel snů (TV seriál)
Thajsko (E01)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1961 Das Fernsehgericht tagt (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky