foto

Ruslan Jagudin

  • nar. 28.10.1984 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sjem par něčistych
2017 Dětki naprokat
Linija ogňa
Malčišnik
2016 Serděčnaja nědostatočnosť (TV film)
Věra
2015 Perevodčik
Po sekretu vsemu svetu (TV film)
2014 Č/B
2013 Berega (TV film)
Legenda 17
2011 Terč
2009 Pop

TV seriály

2020 Marlen (TV seriál)
2019 Drugije (TV seriál)
2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Děňgi na bočku (E02)
2017 Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Tot, kto rjadom (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Vtoraja žizň (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 7 (S03E07)
Episode 4 (S03E04)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Perevozčik (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Bes v rebro (E03)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Slepota k vyboru (E16)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 7 (S02E07)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Bez sleda (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Bez sroka davnosti (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Děffčonki (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Prizrak (E07)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Složnoje dělo o meločach (E08)
Lesnik (TV seriál)
Dězertiry (S01E07)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Princ i niščij (S02E14)
Pjatnickij (TV seriál)
Prestuplenije bez nakazanija (S01E28)
Pacijent (S01E27)
Profil ubijcy (TV seriál)
Šofjor (S01E03)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
Zagadka dlja Věry (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Čužoj sredi čužich 2 (S02E02)
Čužoj sredi čužich 1 (S02E01)
Sročno v nomer (TV seriál)
Lečebnyj effekt (S03E05)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
Děžurnyj angel (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Zapis (S03E21)
Batareja (S03E18)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Tretij patron (S03E01)
Čas Volkova (TV seriál)
Angel (S04E03)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Ljubov rifma krov (S05E04)
2007 Atlantida (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bez stracha (S02E09)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
Rubljovka Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky