foto

Roman Ladněv

  • nar. 25.9.1982 (38 let)
    Rjazaň, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bljuz dlja senťabrja (TV film)
Poka smerť ně razlučit nas (TV film)
2015 Ně para
Odnoj levoj
2009 Veselčaki

TV seriály

2019 Bezsonov (TV seriál)
2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Švedskije spički (E03)
Učilka (TV seriál)
Vperedi děň (TV seriál)
2016 Něvaljaška (TV seriál)
Skolko stoit sčastě (TV seriál)
Vsjo po zakonu (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
Silněje suďby (TV seriál)
Svati (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Bessonnica (TV seriál)
Braťja po obmenu (TV seriál)
Durnaja krov (TV seriál)
Skalolazka (TV seriál)
Vodovorot čužich želanij (TV seriál)
2012 Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Čužoj sredi čužich 2 (S02E02)
Čužoj sredi čužich 1 (S02E01)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Džoker (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
Madonna (S02E15)
Slučajnaja vstreča (S02E14)
další epizody (16)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Silovoj variant (S01E02)
2007 Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Gaďuka (S01E15)
Odnaždy v Mitrofanovke (S01E14)
další epizody (16)
2002 Tajna Lebedinogo ozera (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky