foto

Jóko Išino

  • nar. 20.2.1968 (51 let)
    Hyogo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Higanbana - Onnatachi no Hanzai Fairu - (TV film)
2013 Kaibutsu (TV film)
2012 Heart Beat
2010 Sofutoboi
2008 Džiročó sangokuši
Yubae Shojo
2006 Chofu kuko
Hayazaki no hana
Strawberry Shortcakes
2005 Sedm nevinných
2001 Drug
1997 Gimu to engi
Maguničúdo: Ašita e no kakehaši
1995 Godzilla VS Destoroyah
1990 Fúsen
1988 Ikidomari no banka: Brake out
Marilyn ni aitai
1987 Šuto šóšicu

TV seriály

2017 Totto-čan! (TV seriál)
2016 Beppin-san (TV seriál)
Kamogawa šokudó (TV seriál)
2015 Déto: koi towa donna mono kašira (TV seriál)
Seišun tantei Haruja (TV seriál)
2014 Gin Nikan (TV seriál)
Hanayome Noren (TV seriál)
2013 Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
2012 Akai Ito no Onna (TV seriál)
2011 Hanayome Noren (TV seriál)
Sakura shinjuu (TV seriál)
2010 Hanayome Noren (TV seriál)
2008 Aišú no romera (TV seriál)
2005 Fuyu no Rinbu (TV seriál)
2004 Kanodžo ga šindžatta (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
1999 Kasóken no onna (TV seriál)
1992 Waru (TV seriál)
1985 Tenkósei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace