foto

Chris Openshaw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Heatwave (TV film)
2001 Velký útěk (TV film)

Dokumentární

2018 Maiden
2016 Kipling's Indian Adventure
2012 Nacistický Titanic (TV film)
2010 Nejdivočejší sen
Sons of the Sea
2009 Mamba černá: Smrtící hrozba (TV film)
2008 Greatest Cities of the World (TV seriál)
2007 Na hranici života (TV seriál)
Return of the Tribe (TV seriál)
2006 Are We Changing Planet Earth? (TV film)
Kipling: A Remembrance Tale (TV film)
Martians and Us, The (TV film)
Síla umění (TV seriál)
2004 Monarchy with David Starkey (TV seriál)
2003 Leonardo (TV seriál)
2002 Mutual of Omaha's Wild Kingdom (TV seriál)
Wellington: The Iron Duke (TV film)
2001 The Six Wives of Henry VIII (TV seriál)
2000 Bitva o Británii (TV seriál)
Elizabeth (TV film)
1998 Ancient Graves: Voices of the Dead (TV film)
1990 Historie fotbalu II: Zlatý věk

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky