foto

Patricio M. Farrell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Gotti
2017 #REALITYHIGH
Killing Hasselhoff
2016 Guatdefoc
Ouija: Zrození zla
Zlo nikdy nespí
2012 Yellow

TV seriály

2018 The Haunting (TV seriál)
Silence Lay Steadily (S01E10)
Screaming Meemies (S01E09)
Witness Marks (S01E08)
další epizody (10)
1998 Casa natal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace