foto

Patricio M. Farrell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Gotti
2017 #REALITYHIGH
Killing Hasselhoff
2016 Guatdefoc
Ouija: Zrození zla
Zlo nikdy nespí
2012 Yellow

TV seriály

2020 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Sklep (E01)
The Haunting (TV seriál)
Šelma v džungli (S02E09)
Dvě tváře, 2. část (S02E07)
Veselé nároží (S02E06)
další epizody (8)
2018 The Haunting (TV seriál)
Skličující ticho (S01E10)
Hrůzostrašné sny (S01E09)
Znamení času (S01E08)
další epizody (10)
1998 Casa natal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky