foto

Gó Wakabajaši

  • nar. 5.9.1939 (81 let)
    Nagasaki, prefektura Nagasaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Musaši
2016 赤い霊柩車 惻隠の誤算 (TV film)
2015 赤い霊柩車 黒の審判 (TV film)
2014 Akai reikjúša 34: Rental Kazoku Sacudžin džiken (TV film)
Akai reikyûsha 33: Sotobakomachi ga shinda (TV film)
Nindžani sandžó! Mirai e no tatakai
2013 Ojari Haišaku: Joidore kotodži tomegaki (TV film)
Šundó
赤い霊柩車 羅刹の三姉妹 (TV film)
赤い霊柩車 追憶の彼岸花 (TV film)
2012 赤い霊柩車 慟哭の再会 (TV film)
赤い霊柩車 龍野武者行列殺人事件 (TV film)
2011 Hesomori
赤い霊柩車 漆黒の記憶 (TV film)
2010 赤い霊柩車 呪いの絵馬 (TV film)
赤い霊柩車 黒い同窓会 (TV film)
2009 Akai reikjúša: Šiša kara no okurimono (TV film)
Šinano no Koronbo džiken fairu 18: Entenraku ga kikoeru (TV film)
2008 赤い霊柩車 聰明な殺意 (TV film)
2007 Akai reikjúša 22: dairi zuma sacudžin džiken (TV film)
2006 赤い霊柩車 (TV film)
2005 Akai reikjúša 20: Či no činkonka (TV film)
Rámen keidži vs Sanuki udon (TV film)
2004 Akai reikyûsha 19: Mishiranu shotai kyaku (TV film)
Kaseifu ha mita! 22 (TV film)
2003 Akai reikjúša 17: Maicuki no kjóhakuša (TV film)
Akai reikjúša 18: Kiken na otoši ana (TV film)
Onsen wakaókami no sacudžin suiri 12 (TV film)
Onsen wakaókami no sacudžin suiri 13 (TV film)
2002 赤い霊柩車 偽りの葬儀 (TV film)
赤い霊柩車 疑惑の嫉妬殺人 (TV film)
2001 赤い霊柩車 完全犯罪を狙った女 (TV film)
2000 赤い霊柩車 二度死んだ死体 (TV film)
赤い霊柩車 函館立待岬 喪服の花嫁 (TV film)
1999 赤い霊柩車 棺の中の花嫁 (TV film)
1998 赤い霊柩車 大江山鬼伝説殺人事件 (TV film)
赤い霊柩車 女相続人 死を呼ぶダイヤ (TV film)
1997 Akai reikjúša 7: Futago no hicugi (TV film)
赤い霊柩車 燃える棺 (TV film)
1996 Akai reikjúša 5: Hanajaka na gosan (TV film)
Akai reikjúša 6: Konjakuša wa šiša (TV film)
1995 赤い霊柩車 二つの墓標 (TV film)
1994 赤い霊柩車 消えた配偶者 (TV film)
1993 赤い霊柩車 黒衣の結婚式 (TV film)
1992 Momotaró zamurai (TV film)
赤い霊柩車 京都豪邸密室殺人の謎 (TV film)
1986 Uemura Naomi monogatari
1982 Rjóma ga juku (TV film)
1978 Akódžó danzecu
Inubue
1977 Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo
1975 Tobira wa hirakareta
1974 Karafuto 1945 Summer: Hjósecu no mon
Lubangtó no kiseki: Rikugun Nakano gakkó
Nagare no fu: Daiičibu – Dóran, Dainibu – Joake
1972 Aozameta ničijóbi
Hjakumannin no daigaššó
1971 Akacuki no čósen

TV seriály

2019 Boku wa doko kara (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
2012 Singuru Mazazu (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Call Center no Koibito (TV seriál)
Konkatsu Rikatsu (TV seriál)
2007 Suši ódži! (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2002 Ranči no džoó (TV seriál)
1994 Dai čúšingura (TV seriál)
1990 Tobuga gotoku (TV seriál)
1989 Fuun! Sanada Jukimura (TV seriál)
1987 Aries no Otometachi (TV seriál)
Dokugan-ryu Masamune (TV seriál)
1986 Onna Fúrin kazan (TV seriál)
1985 Star Tanjou (TV seriál)
1973 Kója no jodžinbó (TV seriál)
Suikoden (TV seriál)
1971 Dai Čúšingura (TV seriál)
Dai čúšingura (TV seriál)
1970 Nihon kaidan gekidžó (TV seriál)
1969 Hana no oedo no sugoi jacu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky