foto

Axel Donner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Der Bozen-Krimi: Falsches Spiel (TV film)
Der Bozen-Krimi: Leichte Beute (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
2017 Der Bozen-Krimi: In der Falle (TV film)
2015 Ein starkes Team – Beste Freunde (TV film)
2014 Ein starkes Team - Alte Wunden (TV film)
Ein starkes Team - Späte Rache (TV film)
Verhängnisvolle Nähe (TV film)
2013 Ein starkes Team - Die Frau im roten Kleid (TV film)
2011 Ein starkes Team - Tödliches Schweigen (TV film)
2010 Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
2009 30 Tage Angst (TV film)
2008 Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
2007 Místo činu: Kolín - Špinavý policajt (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Ein Bild von einem Mörder (TV film)
2003 Rotlicht - Im Dickicht der Großstadt (TV film)
2002 Rotlicht - Die Stunde des Jägers (TV film)
1999 Gestern ist nie vorbei (TV film)
Polizeiruf 110 - Mordsfreunde (TV film)
1998 Mammamia (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Růže pro Naďu (TV film)
1997 Místo činu: Frankfurt - Akt na slunci (TV film)
Nackt im Cabrio (TV film)
Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe (TV film)
1996 Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah (TV film)
Unser Mann: Das Siegel des Todes (TV film)
Zvláštní poslání: Slepé oči žalují (TV film)
Ďábelský anonym (TV film)
1995 Abgefahren (TV film)
Ausweglos (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Vražedná noc (TV film)
Tatort - Eine mörderische Rolle (TV film)
1994 Skleněný dům (TV film)
1993 Betrogene, Der (TV film)
Tatort - Renis Tod (TV film)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort - Geisterfahrer (TV film)
1988 Stunde der Wahrheit (TV film)

TV seriály

1999 Horečka (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Götterdämmerung (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace