foto

Rainer Berg

  • nar. 1952
    Flensburg, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Familie! (TV film)
2014 Eine Liebe für den Frieden – Bertha von Suttner und Alfred Nobel (TV film)
2013 Nach all den Jahren (TV film)
Nacht über Berlin (TV film)
2009 SOKO Wismar: Das dritte Feuer - Die Spur führt nach Schweden (TV film)
2008 Zkáza lodi Gustloff (TV film)
2005 Spiele der Macht - 11011 Berlin (TV film)
2002 Tajemství lásky (TV film)
2001 Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV film)
1995 Die Tote von Amelung (TV film)
1994 Beck - Polismördaren
Der Gute Merbach (TV film)
Polis polis potatismos
Stockholm Marathon
1993 Brandbilen som försvann
Muž na balkóně
Roseanna
Stunde der Füchse (TV film)
1991 Der Deal (TV film)
1990 Kupferfalle, Die (TV film)

TV seriály

2015 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Die Täuschung (E12)
2013 V podezření (TV seriál)
Das Blut der Erde (E19)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Umzug in den Tod (S09E10)
Zurück in die Wirklichkeit (S09E09)
Tödlicher Flirt (S08E18)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Väter und Söhne (S08E08)
Die Gräfin (S08E03)
Mord mit Ansage (S07E16)
další epizody (4)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Das Recht zu leben (S07E09)
Tödlicher Zauber (S07E07)
Auf und davon (S07E05)
další epizody (6)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Frau Neumann (S06E11)
Das verschlossene Zimmer (S06E10)
Tiefe Wunden (S06E08)
další epizody (18)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Spitzenleistung (S05E13)
Nasser Tod (2) (S05E12)
Nasser Tod (1) (S05E11)
další epizody (17)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Kaffeefahrt (S04E14)
Rauchzeichen (S04E13)
Tödliche Hörner (S04E12)
další epizody (18)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (S03E14)
Brautvater (S03E13)
Blütenträume (S03E12)
další epizody (18)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Bankbesuch (S02E07)
Offene Rechnung (S02E06)
Das Liebste (S02E05)
další epizody (13)
Das Traumschiff (TV seriál)
Sri Lanka (E47)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Alarmcode 112 (TV seriál)
1993 Místo činu (TV seriál)
Berlin - beste Lage (S24E02)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky