foto

Stefan Rogall

  • nar. 1969
    Duisburg, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Marie Brand und der Reiz der Gewalt (TV film)
Mord geht immer - Der Koch ist tot (TV film)
2018 Wilsberg - Morderney (TV film)
2017 Marie Brand und das ewige Wettrennen (TV film)
Polizeiruf 110 - Dünnes Eis (TV film)
Wilsberg - Alle Jahre wieder (TV film)
Wilsberg – Die fünfte Gewalt (TV film)
2016 Der Chef ist tot (TV film)
Nur nicht aufregen! (TV film)
Polizeiruf 110 – Endstation (TV film)
2015 Besser als Du (TV film)
Bloß kein Stress (TV film)
2014 Wilsberg - 90-60-90 (TV film)
2013 Heiter bis tödlich - Wenckes Verbrecher (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
Herzversagen (TV film)
Idiotentest (TV film)
Wir haben gar kein Auto (TV film)
2011 Carl a Bertha (TV film)
2010 Lotta a vysněná cesta (TV film)
2009 Der Stinkstiefel (TV film)
Detektiv wider Willen (TV film)
Polizeiruf 110 - Alles Lüge (TV film)
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
Die Liebe ein Traum (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
Wilsberg - Das Jubiläum (TV film)
2007 Copacabana (TV film)
Korunní svědek (TV film)
Wilsberg - Miss-Wahl (TV film)
2006 Kabriolet (TV film)
Nicht ohne meine Schwiegereltern (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
Tatort - Liebe macht blind (TV film)
Tatort - Revanche (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
Wilsberg - Falsches Spiel (TV film)
2005 Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
2002 Pokoj strachu (TV film)

TV seriály

2019 Friesland (TV seriál)
Asche zu Asche (E08)
2015 Meuchelbeck (TV seriál)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace