foto

Stefan Rogall

  • nar. 1969
    Duisburg, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Mord geht immer - Der Koch ist tot (TV film)
2018 Marie Brand und der Reiz der Gewalt (TV film)
2017 Der Chef ist tot (TV film)
Marie Brand und das ewige Wettrennen (TV film)
Polizeiruf 110 - Dünnes Eis (TV film)
2016 Nur nicht aufregen! (TV film)
Polizeiruf 110 – Endstation (TV film)
2015 Besser als Du (TV film)
Bloß kein Stress (TV film)
2013 Heiter bis tödlich - Wenckes Verbrecher (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
Herzversagen (TV film)
Idiotentest (TV film)
Wir haben gar kein Auto (TV film)
2011 Carl a Bertha (TV film)
2010 Lotta a vysněná cesta (TV film)
2009 Der Stinkstiefel (TV film)
Detektiv wider Willen (TV film)
Polizeiruf 110 - Alles Lüge (TV film)
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
Die Liebe ein Traum (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
2007 Copacabana (TV film)
Korunní svědek (TV film)
2006 Kabriolet (TV film)
Nicht ohne meine Schwiegereltern (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
Tatort - Liebe macht blind (TV film)
Tatort - Revanche (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2005 Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
2002 Pokoj strachu (TV film)

TV seriály

2020 Deutscher (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Wellenbrecher (E67)
Bielefeld 23 (E66)
2019 Friesland (TV seriál)
Asche zu Asche (E08)
2018 Wilsberg (TV seriál)
Morderney (E58)
2017 Wilsberg (TV seriál)
Alle Jahre wieder (E57)
Die fünfte Gewalt (E54)
2015 Meuchelbeck (TV seriál)
Die Hoffnung stirbt zuletzt (S01E06)
Ansteckungsgefahr (S01E05)
Flagge zeigen (S01E04)
další epizody (6)
2014 Wilsberg (TV seriál)
90-60-90 (E44)
2010 Lotta & … (TV seriál)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Das Jubiläum (E25)
2007 Wilsberg (TV seriál)
Miss-Wahl (E19)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Falsches Spiel (E17)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2021 Marie Brand und die Leichen im Keller (TV film)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2007 Gli Stati della mente

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky