foto

Katrin Kuhn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Tatort - Spieglein, Spieglein (TV film)
2015 Besser als Du (TV film)
2014 Tatort - Mord ist die beste Medizin (TV film)
2012 Tatort - Das Wunder von Wolbeck (TV film)
2011 Tatort - Herrenabend (TV film)
2009 Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
Tatort - Tempelräuber (TV film)
Was glücklich macht (TV film)
2008 Muž po mém boku (TV film)
2007 Tatort - Satisfaktion (TV film)
Von Müttern und Töchtern (TV film)
2006 Das Glück klopft an die Tür (TV film)
Tatort - Das ewig Böse (TV film)
2004 Tatort - Mörderspiele (TV film)
2003 Der Puppengräber

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace