foto

Sveinn Þórir Geirsson

  • nar. 19.10.1971 (47 let)
    Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A dýchejte klidně
2014 Grafir & bein
2012 Okamžik zkratu
2003 Albín jménem Noi
Njálssaga (TV film)
2002 Maður eins og ég
1996 Ďáblův ostrov

TV seriály

2014 Hraunið (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Réttur (TV seriál)
2007 Pressa (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
A Town, a Gangster, a Festival (S01E05)

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Helga

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace