foto

Serge Dell'Amico

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 La clinique du docteur H (TV film)
Meurtres au Mont Ventoux (TV film)
2013 Harissa mon amour
Mortel été (TV film)
2012 Cassos
Nez dans le ruisseau, Le
Roxaniny ruce (TV film)
2010 L'arche de Babel (TV film)
Le Café du Pont
2009 Beauregard (TV film)
2008 Smrt na ostrově (TV film)
2007 Femme et le pantin, La (TV film)
Hubert et le chien (TV film)
Le sang des fraises (TV film)
2006 Aller-retour dans la journée (TV film)
2005 Liberata
Mes deux maris (TV film)
Une belle histoire
2004 Le menteur (TV film)
Pardon (TV film)
2003 Y aura pas école demain (TV film)
Ztraceni v přístavu
2002 Apporte-moi ton amour
2001 Faute de grive
Grande vie!, La
1999 Collègues, Les
Rien ne sert de courir

TV seriály

2015 La Stagiaire (TV seriál)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Qui ne dit mot consent (S02E10)
Mlčeti zlato (S02E09)
La plus belle fille ne peut donner que ce qu'elle a (S02E07)
další epizody (7)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2010 Soudce Bartoli (TV seriál)
Victoire Bonnot (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
Un fantôme au paradis (S02E05)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
Histoires de vies (TV seriál)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky