Reklama

Reklama

Paradise kemp

(seriál)
  • Francie Camping paradis
Francie, (2006–2021), 114 h 47 min (Minutáž: 28–98 min)

Hrají:

Laurent Ournac, Thierry Heckendorn, Patrick Guérineau, Patrick Paroux, Juliette Chêne, Jennifer Lauret, Alexandra Vandernoot, Jean-Pierre Bouvier (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(77)

Obsahy(1)

V Paradise kempu začíná léto a mladý manažer Tom tento kemp přebírá po smrti svých rodičů. Hned první den má před sebou několik výzev: začíná to inspekcí jeho tábora. Zmobilizuje svůj team - Rossy v recepci, Xaviera v baru, Amandine pro vodní sporty a Andrého u vchodu - aby odhalili maskovanéo inspektora, jež je v táboře inkognito, zanechali ten nejlepší dojem a udrželi si svoje hvězdičky kvality. Bude Tom úspěšný ve svém snažení nebo se mu jeho dědictví rozsype pod rukama a najde si čas a energii, aby si získal srdce půvabné ale tvrdohlavé vesnické rehabilitační doktorky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

dogma97 odpad!

všechny recenze uživatele

Varování: stravitelné jen pro milovníky venezuelských telenovel! Rozhodně to není veselohra, přestože jí tento film podle tvůrců zřejmě být má. Pro ilustraci - jako vrcholný smíchotvorný prvek zplodil zcénárista kýchající černošskou recepční, které majitel kempu nařídil maskovat pylovou alergii předstíraným dojetím nad smyšleným úmrtím kohosi z rodiny. Ha-ha-ha... Snímku proto už nemůže ublížit ani linka ochrnutého mladíka, vítězícího jak nad svými depresemi, tak i v závodě kajaků (eskymácký obrat samozřejmostí). ()

Galerie (136)

Reklama

Reklama