foto

Morio Asaka

  • nar. 11.3.1967 (52 let)
    prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen – Sakura to futacu no kuma
2009 Ningen šikkaku: Director's Cut Ban
2005 Last Order: Final Fantasy VII
2003 Chibits: Sumomo, Kotoko todokeru
2000 Gekidžóban Cardcaptor Sakura: Fúin sareta Card
1999 Gekidžóban Cardcaptor Sakura
1996 Jawara! Special - Zutto kimi no koto ga ... (TV film)
1994 Júgen kaiša
1993 Ningyo no kizu
Pops

TV seriály

2018 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen (TV seriál)
2015 Moje love story! (TV seriál)
2013 Čihajafuru (TV seriál)
Episode 25 (S02E25)
Episode 24 (S02E24)
Episode 23 (S02E23)
další epizody (25)
2012 Čihajafuru (TV seriál)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
Episode 23 (S01E23)
další epizody (13)
2011 Čihajafuru (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
2007 NANA (TV seriál)
Hanabi taikai, Hachi to NANA (E47)
Saikai! Hachi to Shōji (E46)
BURASUTO TV hatsu shutsuen (E45)
další epizody (11)
2006 NANA (TV seriál)
BURASUTO shinkyoku!! (E36)
Reira no kodoku (E35)
Wareta ichigo no GURASU (E34)
další epizody (36)
2004 Rozen Maiden (TV seriál)
2003 Gunslinger Girl (TV seriál)
2002 Chobits (TV seriál)
Galaxy Angel Z (TV seriál)
2001 Galaxy Angel (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Sword Art Online (TV seriál)

Fanoušci tvůrce