foto

Morio Asaka

  • nar. 11.3.1967 (53 let)
    prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen – Sakura to futacu no kuma
2009 Ningen šikkaku: Director's Cut Ban
2005 Last Order: Final Fantasy VII
2003 Chibits: Sumomo, Kotoko todokeru
2000 Gekidžóban Cardcaptor Sakura: Fúin sareta Card
1999 Gekidžóban Cardcaptor Sakura
1996 Jawara! Special - Zutto kimi no koto ga ... (TV film)
1994 Júgen kaiša
1993 Ningyo no kizu
Pops

TV seriály

2020 Čihajafuru (TV seriál)
Special 15.5: Ima hitotabi no (S03E25)
Kaze o itami (S03E24)
Wataru funabito kadži o tae (S03E23)
další epizody (12)
2019 Čihajafuru (TV seriál)
Hana sasou araši no niwa no juki narade (S03E12)
Kiri tačinoboru aki no júgure (S03E11)
Sanekadzura (S03E10)
další epizody (12)
2018 Cardcaptor Sakura: Clear Card hen (TV seriál)
2015 Moje love story! (TV seriál)
Ore no kokoro (E24)
Uči no harujasumi (E23)
Ore e no tegami (E22)
další epizody (24)
2013 Čihajafuru (TV seriál)
Fudži no takane ni juki wa furi cucu (S02E25)
Kaku to dani (S02E24)
Onoe no sakura saki ni keri (S02E23)
další epizody (25)
2012 Čihajafuru (TV seriál)
More izuru cuki no kage no sajakesa (S01E25)
Onoe no sakura saki ni keri (S01E24)
Široki o mireba jo zo fuke ni keru (S01E23)
další epizody (13)
2011 Čihajafuru (TV seriál)
Murasaki no juki šime no juki (S01E12)
Ama cu kaze (S01E11)
Juku mo kaeru mo wakarete wa (S01E10)
další epizody (12)
2009 Aoi bungaku series (TV seriál)
Kobato. (TV seriál)
2007 NANA (TV seriál)
Hanabi taikai, Hači to Nana (E47)
Saikai! Hači to šódži (E46)
Blast TV hacu šucuen (E45)
další epizody (11)
2006 NANA (TV seriál)
Blast šinkjoku!! (E36)
Reira no kodoku (E35)
Wareta ičigo no glass (E34)
další epizody (36)
2004 Rozen Maiden (TV seriál)
2003 Gunslinger Girl (TV seriál)
2002 Chobits (TV seriál)
Chii Dake no Hito (E26)
Chii Kimeru (E25)
Chii Kite Nugu (E24)
další epizody (26)
Galaxy Angel Z (TV seriál)
2001 Galaxy Angel (TV seriál)
1998 Cardcaptor Sakura (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Sword Art Online (TV seriál)

Fanoušci tvůrce