foto

Anne-Laure Meury

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 La momie à mi-mots
1990 Une fille d'Ève (TV film)
1987 Nouveaux tricheurs, Les
Přítel mé přítelkyně
1983 L'ange foudroyé (TV film)
Liberty belle
1982 Josepha
Une villa aux environs de New York (TV film)
1981 Pilotova žena aneb Nelze myslet na nic
1980 Enfant dans le corridor, L' (TV film)
1978 Percival Galský
1976 Homme de sable, L' (TV film)

TV seriály

1983 Život Berliozův (TV seriál)
1978 Un ours pas comme les autres (TV seriál)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)

Dokumentární

1978 Ciné regards (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace