foto

Ezio Frigerio

  • nar. 16.7.1930 (89 let)
    Erba, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1996 Netvor
1993 Louis, enfant roi
1991 The House of Bernarda Alba (TV film)
1990 Cyrano z Bergeracu
1988 Barbiere di Siviglia, Il (TV film)
1982 Ernani (TV film)
1980 Les noces de Figaro (TV film)
1978 Cyrano de Bergerac (TV film)
1970 I cannibali
1966 František z Assisi
Madamigella di Maupin
1963 Včera, dnes a zítra
1962 Vězňové z Altony

TV seriály

1971 Život Leonarda Da Vinci (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)

TV pořady

1977 Live from the Metropolitan Opera (TV pořad)

Kostymérská filmografie

Filmy

1978 Cyrano de Bergerac (TV film)
1970 I cannibali
1968 Galileo
1966 František z Assisi
1961 Nejlepší nepřítel

TV seriály

1971 Život Leonarda Da Vinci (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1969 Fratelli Karamazov, I (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Louis, enfant roi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky