foto

Henri Maïkoff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 La Belle et la Belle
2017 Par Instinct
2016 La Idea De Un Lago
2015 Go Home
2014 Lonbraz Kann
O Velho do Restelo
2013 Cyanure
L'armée du salut
Na rádiových vlnách
2012 Ahoj, Blondýnko
Gebo a stín
2010 Hypnóza
Painéis de São Vicente de Fora - Visão Poética
Podivný případ Angeliky
2009 Bazar
Villa Amalia
Výstřednosti jedné plavovlásky
Zvířecí srdce
2007 Kryštof Kolumbus: Enigma
Výstřel
2006 Henry Dunant: Du rouge sur la croix (TV film)
Improvável Não é Impossível, O
Krásná dodnes
2005 Bien dégagé derrière les oreilles (TV film)
Espelho Mágico
2004 Marmeláda
Quand je serai star
2003 Agathe (TV film)
2002 Cravate club
Les petites couleurs
Princípio da Incerteza, O
2001 Ceci est mon corps
Vracím se domů
2000 Bratři Sestrovi
La vie moderne
Palavra e Utopia
1998 Requiem
Vollmond
1997 Généalogies d'un crime
Kosti
1996 Fourbi
Le journal du séducteur
Party
1995 Lettera Amorosa
Passeio com Johnny Guitar
1994 Dům z lávy
1993 Abrahámovo údolí
Golem, le jardin pétrifié
1992 Border Line
1989 Les baisers de secours
1987 Où que tu sois
1986 Double messieurs

Dokumentární

2013 Les chemins de la lecture (TV film)
2011 Wayne McGregor (TV film)
2010 Dva ve vlně
2007 Monarchové stěhovaví!
2004 Emmenez-moi
2003 Být skinheadem
Henri Cartier-Bresson - Biographie eines Blicks
2001 Art in the Twenty-First Century (TV seriál)
2000 Genet à Chatila
1997 Death by Design: Where Parallel Worlds Meet
1996 Un animal, des animaux
1995 Hommes du port, Les
1992 Bonjour Monsieur Doisneau ou Le photographe arrosé
Le pays des sourds

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace