foto

Anina Diener

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Der Gute Bulle 2 (TV film)
2013 Good Morning Karachi
2011 Elitní kurýrní služba (TV film)
2010 Akta Golgotha (TV film)
2008 Märzmelodie
2005 Küss mich, Hexe! (TV film)
2001 Heidi M.
2000 Bebuquin - Rendezvous mit Carl Einstein, Der
1997 Rosenkavalier
1993 Sonnengöttin, Die
1990 Hopnick
1988 Mikroskop, Das

TV seriály

2003 Nachtschicht (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Dokumentární

2011 9 Leben
2009 Fräulein Stinnes fährt um die Welt (TV film)
1996 In der glanzvollen Welt des Hotel Adlon (TV film)

Kostymérská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace