foto

Gil Ofarim

  • nar. 13.8.1982 (37 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O živé vodě (TV film)
Unter deutschen Betten
2010 Ein Starkes Team - Dschungelkampf (TV film)
2007 Strip Mind
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
2004 Endlich Sex! (TV film)

TV seriály

2015 Armans Geheimnis (TV seriál)
2005 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Endlich Sex! (TV film)

Host

TV pořady

2017 Chris! Boom! Bang! Der Retter der Kinder und Eltern (TV pořad)
It Takes 2 (TV pořad)
2015 Pop Giganten (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2012 Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
1999 Die Karl Dall-Show (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky