foto

Zdena Brunclíková

  • nar. 13.12.1936 (82 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Jakub a Modřínka (TV film)
1990 Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil (TV film)
O nebojácné Bětce (TV film)
1989 O princi, který měl smůlu (TV film)
1987 Honza a tajemná Hastroška (TV film)
Kouzelný cedníček (TV film)
1985 O Honzovi a princezně Dorince (TV film)
Perly a růže (TV film)
1984 Honza a tři zakleté princezny (TV film)

TV seriály

1979 Už nám byly tři (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace