foto

Carl de Vogt

  • nar. 14.9.1885
    Kolín, Německá říše
  • zem. 16.1.1970 (84 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Dumala (TV film)
Ein Windstoß (TV film)
Würger von Schloß Blackmoor, Der
1962 Die Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse
1957 Banktresor 713
1955 Die Ratten
Ein Herz bleibt allein
1954 Die sieben Kleider der Katrin
1953 Briefträger Müller
1951 Torreani
1950 Blauer Dunst
1939 Rheinische Brautfahrt
1938 Musketier Meier III
1936 Ein Mannsbild muss her
Fährmann Maria
Kdybychom andělé byli...
1935 Soldatenlieder
1934 Bílé veličenstvo
Elisabeth und der Narr
Ich für dich, du für mich
Wilhelm Tell
Zu Straßburg auf der Schanz
1933 Blut und Boden
Ein Lied geht um die Welt
Liebesfrühling
Noc velké lásky
Píseň Černých hor
Schüsse an der Grenze
Wenn am Sonntagabend die Dorfmusik spielt
1932 Die Tänzerin von Sans Souci
Die elf Schill'schen Offiziere
Teilnehmer antwortet nicht
Trenck - Der Roman einer großen Liebe
1931 Die Frau - Die Nachtigall
Geheimnis der roten Katze, Das
1930 Der Fleck auf der Ehr'
Flachsmann als Erzieher
Lumpenball
1929 Andreas Hofer
Die Schleiertänzerin
Drei Tage auf Leben und Tod - aus dem Logbuch der U.C.1
Hanba
Morgenröte
Waterloo
1928 Frau Sorge
Haus Nummer 17
Herr Meister und Frau Meisterin
Hinter Klostermauern
Zuflucht
1927 Bettler vom Kölner Dom, Der
Bismarck 1862-1898
Der Fluch der Vererbung
Der fröhliche Weinberg
Die Lindenwirtin am Rhein
Gefährdete Mädchen
Stolzenfels am Rhein
U 9 Weddigen
1926 Das Geheimnis von St. Pauli
Das Lebenslied
Der Wilderer
Ich hatt' einen Kameraden
Schützenliesel
1925 Ballettratten
Bismarck, 1. Teil
Die Kleine aus Amerika
1924 Das Spiel mit der Liebe
Der Schrecken des Meeres
Die blonde Hannele
Die vier letzten Sekunden des Quidam Uhl
Helena
Prater
1923 Dämon Zirkus
Lachendes Weinen
Schlagende Wetter
1922 Allein im Urwald
Die Kleine vom Film
Die Stumme von Portici
Die Tigerin
Die weisse Wüste
Liebes-List und -Lust
Nathan, der Weise
Wer wirft den ersten Stein
1921 Acht Uhr dreizehn - Das Geheimnis des Deltaklubs
Aus dem Schwarzbuch eines Polizeikommissars, 2. Teil: Verbrechen aus Leidenschaft
Der Herr der Bestien
Die Dreizehn aus Stahl
Die Schatzkammer im See - 1. Teil: Brillantenmarder
Die Schatzkammer im See - 2. Teil: Der Club der Zwölf
Die Schreckensnacht in der Menagerie
Klatsch
Planetenschieber
Unter Räubern und Bestien
Vergiftete Strom, Der
1920 Auf den Trümmern des Paradieses
Das Fest der schwarzen Tulpe
Die Tragödie eines Großen
Entfesselte Menschheit, Die
Kara Lale Bayramı
Karavana smrti
Pavouci II (Brillantová loď)
Uctívači ďábla
1919 Der Herr der Liebe
Frau mit den Orchideen, Die
Halbblut
Pavouci I (Zlaté jezero)
Vom Rande des Sumpfes
1918 Das Licht des Lebens
Der Herr der Welt
Der Mann im Monde
Die Beichte des Mönchs
Kassenrevision
Olaf Bernadotte
Weg der Erlösung
1917 Ahasver, 1. Teil
Ahasver, 2. Teil
Ahasver, 3. Teil - Das Gespenst der Vergangenheit
Der Knute entflohen
Wenn Tote sprechen
1916 Die Einsame
Friedrich Werders Sendung
Schwert und Herd
Weg des Todes, Der

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky